Cégünkről

Bemutatkozásunk

Családi vállalkozásként jött létre a Kft., melyet szeretnénk továbbra is ilyen szellemben üzemeltetni. A társaság mindenkor a könnyű és gyors megoldások híve volt, és lesz a jövőre nézve is. Ezt a szemléletet tükrözi termékeink egyszerűsége és megbízhatósága is.

 

Cégünket megelőzte 15 éve műanyag fröccs szerszámok, és műanyag termékek készítése (tervezéstől a kivitelezésig), minek eredményeképpen idén megalapítottuk vállalkozásunkat, hogy megkezdhessük professzionális rögzítéstechnikai elemek gyártását és forgalmazását. Természetesen amellett, hogy figyelmünk továbbra is a rögzítéstechnikai elemek gyártására és fejlesztésére összpontosul, folytatjuk eddig is sikeres szerszámtervezési és gyártási profilunkat is.

 

Szerszámkészítési profilunkat Molnár István szerszámkészítő mester végzi, kinek tapasztalata a rögzítéstechnikára is kiterjed. Tudása bátorított minket először arra, hogy elkészítsük termékcsaládunkat a minőség és gazdaságos termelés szempontjai szerint. Megmutatjuk, hogy optimális tervezés mellett igen magas minőségű termékeket lehet a megfelelő ár megtartásával kialakítani.

 

Célunk a jövőben a teljes műanyagból készíthető rögzítéstechnikai elemek kifejlesztése, gyártása. Újító megoldásokat folyamatosan kutatjuk, termékeink tökéletesítése érdekében. Termékeinkkel szeretnénk partnereink teljes bizalmát elnyerni, ezért az ő véleményüket is figyelembe vesszük a fejlesztések, új termékek előállítása során.

 

Elérhetőségünk az új M6-os autópálya megépülésével felgyorsult. Ercsi infrastruktúráját folyamatosan fejleszti a város önkormányzata.